Ето ви една лично моя , след обстоино търсене на афродизиаци и експериментиране , след дълги години на мъчение успях да измисля мега рецепта за вечно пускане, естествено предупреждавам има ефект само ако и обстановката е направена както трябава, вкраен случай има луксозни апартаменти които се дават под наем на вечер ако домът ви непредразполага, музиката също е важна по мои препоръки , шаде , бари уаит , роксет, андреа бочели . При наличие на джакуси в апартамента розови листа и соли за вана , в момента на пазара де продават доста добри соли и се намират на всякъде, розови листа ви препоръчвам от магазина за цветя но бул Ал. Стамболииски намиращ се между преките средна гора и опълченска. За леглото ви препоръчам да инвестирате в копринени чаршафи да не кажа задължително. Също розови листа и за леглото. в страни от леглото задължително якоди и сметана, повечето хора използват шампанско , но предпочитам бяло вино, от типа на черга или ако отидете в магазин елемаг там ще ви предложат супер бели вина. По принцип е хубаво целият апартамент да е в листа. Свещите са задължителни , естествено ако трябва да купувате от големите ше се разорите , но продават малки свещи в металните кръгли опаковки пътят до леглото задължително направен от свещи и около леглото на по голямо разтояние също, може ако лампите ви имат опция и на малко светлина. сега и рецептата за агнешко с малини и капини.
Агнешки ребра но цели заедно с гръбнака
Подправки :Индиско орехче , бял пипер, канела
соса:
100-150 грама капини
100-150 грама малини
1/2 ч.ч. малинов сироп
сок от половин лимон
1/4 ч.ч. захар
2 с.л. царевично нишесте
1/2 ч.ч. студена вода
1 с.л. малинов ликьор
Начин на приготвяне:
Пече се първо агнешкото, много е важно при подбора на ребрата да са възможно без мазнини, по принцип винаги има но с един нож ги режете , оставяте месо колкото да има за коричка.
Слагате 500 мл. вода във тавата като преди това сте я намазали със масло слагате ребрата в тавата и ги поръсвате с подправките , по принцип от подправките използвам по две щипки, но може и повече зависимост от това колко обичате подправки. Пъхате го във предварително загрята фурна на 140 градуса, пече се между 1 час и час и половина, като на интервали от 10 минути се залива със водичката в която е.
40 минути след като сте почнали да го печете започвате със соса, на тиган със капак исипвате първо течностите след като се загреят исипвате останалите продукти .Бъркате соса непрестанно. На бавен огън всичко правите горе доло сосът ще стане готов за 20-30 минути. след като извадите агнешкото го заливате вече с готовият сос. естествено и посудата трябва да е качествена. Сосът може да го минете на миксер , но аз го предпочитам със цели плодове. Естествено не може само това да ви е на масата но за останалото няма да ви казвам тъй като всичко си е мое изобретение, не искам някои да ми открадне успешната тактика дори за наи трудните жени